12 Kasım 2018 Pazartesi

Türkçe anket doldur, para ve hediye kazan!

İnternetten Anket Doldur Para ve Hediye Kazan Sistemleri için Ödeme Yapan Türkçe Anket Sitelerine Ücretsiz Kayıt Olun, Bugün Kazanmaya Başlayın!
(%100 Güvenilir Siteler)


Fikirlerinizi paraya dönüştürün!

Çevrimiçi anketlerle sizin için önemli olan ürün ve hizmetler konusunda fikrinizi belirtin ve para kazanın.


Saniyeler içinde kayıt işleminizi tamamlayarak hemen para kazanma başlayın!




Site #01: Fikir Pazarı

Kayıt Adresi: www.fikirpazari.web.tr


Site #02: Valued Opinions

Kayıt Adresi: www.valuedopinions.com.tr


Site #03: Market Agent

Kayıt Adresi: www.marketagent.com


Site #04: Myiyo

Kayıt Adresi: www.myiyo.com


Site #05: Napolyon

Kayıt Adresi: www.napolyon.com


Anket Doldur Para Kazan!

Anket doldur para kazan sektöründen etkin şekilde gelir elde edebilmeniz için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar var dostlarım. Şimdi hep birlikte bunların neler olduğunu öğrenelim. Cevabını aradığınız bir çok soru olduğunu biliyorum. Bu yüzden makalenin bu bölümünü soru – cevap şeklinde hazırladım, hadi başlayalım!

#01 – Anket Doldur Kazan Sitelerine nasıl kayıt olacağım?
Yukarıda isimlerini verdiğim anket sitelerine, kayıt adreslerindeki bağlantıya tıklayarak ulaşın. Şanslısınız çünkü, karşınıza doğrudan sitelerin kayıt ekranları açılacaktır. Bu ekranlarda yer alan tüm bilgileri eksiksiz şekilde doldurun ve e-mail adresinize gelen aktivasyon linki ile sitelerde oluşturduğunuz hesabınızı aktif edin. Aktivasyon işleminin ardından tüm profil bilgilerinizi eksiksiz ve doğru şekilde tamamlayarak kayıt işleminizi sonlandırın ve sitenin size anket göndermesini bekleyin!

#02 – Kayıt olurken verdiğim bilgiler güvende mi?
Yukarıdaki anket doldur kazan siteleri oldukça güvenilir olduğu için bu konu hakkında fazla bir şey yazma gereği bile duymuyorum. FaceBook ve Instagram’dan daha güvenilir olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim! ;)

#03 – Herhangi bir sözleşme ya da anlaşma vb. bir şey imzalamam gerekiyor mu?
Klasik prosedürler haricinde sizden ekstra herhangi bir şey istenmiyor. Sadece şartlar ve koşulları kabul ediyorum tik’ini işaretlemeniz yeterli, herhangi bir sözleşme vb. işlem yapmanıza gerek yok!

#04 – İstediğim zaman bu sitelerdeki hesabımı kapatıp üyelikten çıkabilir miyim?
Evet, bu sayfada yer alan tüm anket yap para kazan sitelerinden istediğiniz zaman ayrılabilirsiniz. Hesabınızı istediğiniz zaman silebilir ve tüm işlemlerinizi sonlandırabilirsiniz!

#05 – Anketlere nasıl ulaşacağım?
Eğer profil bilgilerinizi tam olarak doldurduysanız en kısa sürede ilk anket davetinizi e-mail adresinize alacaksınız. Neredeyse tüm anket siteleri yeni anket bildirimlerini e-mail yolu ile yapmaktadır. Anket sitesinden e-mailinize yeni anketiniz var şeklinde bir bilgilendirme mesajı gelecektir. Bu e-mail mesajı ile doğrudan anket sayfasına ulaşıp sorulara yanıt vermeye başlayabilirsiniz!


Anket Yaparak Para Kazanmak

#06 – Anketleri nasıl dolduracağım?
Bu size kalmış arkadaşlar! :) Eğer anketlerin devamlılığını istiyorsanız, size sorulan sorulara mümkün olduğunca doğru yanıtlar vermelisiniz. Böylelikle anket siteleri sizin bu işi gerçekten yapmak istediğinize kanaat getirip, anket gönderilerini hızlandıracaktır. Anketler genellikle işaretlemeli olarak size sunulacaktır veya bazen de kısa cevaplar vermeniz istenecektir!

#07 – Gönderilen tüm anketleri doldurmak zorunda mıyım?
Tabi ki hayır! :) Paraya ihtiyacınız yoksa elbette istediğiniz anketi es geçebilirsiniz. Tüm anketleri doldurma gibi bir zorunluluğunuz bulunmamaktadır!

#08 – Anket siteleri neden sorulara yanıt verdiğimiz için bize para veriyor?
Çünkü işleri bu! :) Adı üstünde anket siteleri yani araştırma siteleri… Bir çok yerde defalarca bunu anlattığım için burada kısaca anlatmaya çalışacağım arkadaşlar. Anket siteleri sizden bilgi almak istiyor, büyük firmalar ise anket sitelerinden bilgi almak istiyor. Firmalar anket sitelerine belli bir ödeme yapıp herhangi bir konu üzerine araştırma yaptırmalarını istiyor, anket siteleri de o konu üzerine, üyelerine gerekli soruları yöneltiyor ve verdikleri cevapları iş veren firmaya yönlendiriyor. Böylelikle firmalar anket sitelerine, anket siteleri de üyelerine yani bizlere yani sizlere sorulara yanıt verdiğimiz için para veriyor!

#09 – Anket doldurarak ne kadar para kazanırım?
Her fırsatta dile getirdiğim gibi çok büyük beklentiler içine girmeyin dostlarım. Günümüz itibariyle anket doldurarak ayda en fazla 200 ile 300 TL arası bir oran kazanabilirseniz. Bu oranı kazanabilmek için tüm anket sitelerine kayıt olup neredeyse tüm anketleri eksiksiz şekilde doldurmalısınız. Aksi durumda kazançlarınız düşecektir!


Anket Doldur Hediye Kazan

#10 – Anket yaparak kazandığım para ve hediyeler nasıl elime ulaşacak?
Anket doldurarak kazandığınız paralar size iki yoldan ulaşacak arkadaşlar. İlki doğrudan banka hesabınıza, ikincisi ise online cüzdan dediğimiz sistemler aracılığı ile yine ister banka hesabınıza isterseniz de bu online cüzdan kullanan internet sitelerinden alışveriş yaparak. Hediye çekleri ise yani bildiğimiz kupon kodları ile size doğrudan anket sitesinden veya e-mailinize ulaştırılacak ve sitelerin gösterdiği alışveriş sitelerinden dilediğiniz gibi harcama yapabileceksiniz!

#11 – Anket siteleri kazandığım parayı ya da hediye çekini ödemezse?
Yukarıdaki anket doldur hediye kazan sitelerinin tamamına %100 güvenebilirsiniz ancak bunların dışındaki siteler hakkında herhangi bir şey paylaşmamız şu aşamada mümkün değil!

#12 – Anketler ne sıklıkla gönderiliyor, her gün anket dolduracak mıyım?
Hem evet hem hayır! :) Kıymetli arkadaşlar lütfen unutmayın, dünya üzerinde hiç bir şeyin garantisi olmadığı gibi bu işin de garantisi yok. Anket gönderimleri ortalama haftada iki ya da üç defa olmaktadır. Çok fazla anket sitesine kayıt olursanız neredeyse her gün anket doldurabilirsiniz!

#13 – Uzun süre boyunca anket gönderimi yapılmazsa ne yapmalıyım?
Yapacağınız ilk iş anket gönderimi yapmayan siteye gidip profil bilgilerinizi güncellemek olacaktır. Buna rağmen herhangi bir gönderim yapılmazsa, sitenin iletişim bölümünden yöneticilere durumu anlatan bir mesaj gönderebilir ve farklı para kazanma yolları deneyebilirsiniz!

#14 – Daha çok anket firmasına nasıl ulaşabilirim?
Bu sayfayı sık kullanılanlara yani favori sayfalarınız arasına ekleyebilirsiniz. Güvenilir ve ödeme yapan anket doldur para kazan isimli bu makalemizi mümkün olan en kısa sürede güncellemeyi hedefliyoruz. Kısacası bu siteyi takipte kalarak yeni sitelere ulaşabilirsiniz!






Bu makaleye ait arama terimleri şunlardır: türkçe anket doldur para kazan, anket yap para kazan, anket doldurarak hediye kazan, anket yaparak para kazan, anket doldur kazan, anket doldur para kazan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder